PAYOT

  • Na samom početku 20. stoljeća, žena vizionarskog duha dr. Nadia Payot bila je jedna od prvih liječnica i rana zagovarateljica isticanja prirodne ljepote. Posvetila je svoje liječničke vještine postizanju ravnoteže između duha i tijela, na čemu se grade ljepota i potpuno zadovoljstvo žene. U svom avangardnom pristupu ljepoti osmislila je vrhunske proizvode za njegu čije se formule temelje na pažljivo odabranim ekstraktima biljaka. U skladu s tim svaka linija sadrži njegu za svaki tip i stanje kože.
  • Avangardna liječnica NADIA PAYOT temelji svoju filozofiju ljepote na pokretima mišića lica i vježbama. Ova specifična metoda ljepote jedinstven je spoj masažnih tehnika i najučinkovitijih prirodnih aktivnih sastojaka: izvorna formula koja donosi neusporedive rezultate i potpuni užitak. Temeljeno na znanstvenoj ekspertizi koja potječe iz istraživačkih laboratorija, PAYOT njega kože nudi spoj aktivnih sastojaka s dokazanim učincima.
  • “Vodila sam dugo vremena brigu o svojem tijelu dok nisam shvatila da se trebam pobrinuti za svoj duh (dušu) također!”  Liječnica Nadia Payot
  • Svi PAYOT proizvodi su bez parabena, bez GMO sastojaka iz biljaka, te nisu testirani na životinjama.